TERNIÓN - ZAVŘÍT TRADIČNÍ A DECENTRALIZOVANÉ FINANCOVÁNÍ





Ternion je hybridní kryptografická výměna s fiatovou branou a integrovanými komerčními službami.
Ternion Exchange je regulovaným subjektem povoleným a centralizovány, který umožňuje šifrování pro šifrování, šifrování a šifrovací fiat na svěřenecké obchodu.
Ve fázi post-ICO se výměna stane hybridním. Umožní decentralizovanou výměnu s centralizovanou výměnou.
Platobní procesor Ternion je platební brána, která může být provedena podle uvážení poskytovatele a vydává



s výhradou jeho uživatelů. Uživatelé mohou také použít debetní kartu k zaplacení prodejců. Poskytovatelé se mohou rozhodnout přijmout fiat nebo kryptoměna za zboží a služby, kterým se provádí API Ternion na způsobu platby. To je možné díky integraci systému Exchange do systému.
Ternion likvidity Fond podporuje dva obchodní modely, a je páteří Exchange a platební procesor. Fond je také zodpovědný za re-nákupních žetonů s použitím čtvrtinu příjmů společnosti a vypálit v boji proti inflaci. Fond také ukládá další čtvrtinu uspořených prostředků mít likviditu k dispozici pro budoucí rozšíření Ternion po celém světě.




Celková tržní kapitalizace za criptomonedas sektoru prudce zvýšila $ 600 miliard v průběhu posledních měsíců roku 2017. Zatímco Bitcoin představoval významnou část růstu se zvýšila o více než 200 miliard $ v roce, několik dalších alternativ criptomonedas (Altcoins ) sledoval stejný trend. Celkové objemy obchodů ve stejném období odpovídajícím způsobem zvýšil a dosáhl vrcholu více než $ 50 miliard v průběhu 24 hodin ve stejném rozsahu jako průměrný objem NYSE. Se zvyšující se poptávku v obchodních platformách, několik zásadních výměn utrpěl Denial of Service (DoS), protože jeho infrastruktura nebyla připravena zvládnout takové rychlý nárůst objemu obchodů.

Z této situace výměny konsolidovaly své operace a vybavení, ale stále existuje obecný nedostatek vstupů pro přístup k šifrovacímu prostoru, což představuje problém pro daňové poplatníky, kteří potřebují rychle vstoupit a opustit Crypto na Fiat a naopak.
Výměny kryptocurrencí zrychlují operace v zemích po celém světě. Jeden z hlavních agregátorů dat na trhu, CryptoCompare. com, má více než 120 výměn po celém světě. Tyto výměny jsou rozlišeny na řadu prvků, mezi něž patří: velikost, model (centralizovaný nebo decentralizovaný) a množství vyjednaných aktiv.
Top 10 burz vyděluje více než 3 miliony dolarů za den za den nebo více než 1 miliardu dolarů ročně (Bloomberg). Přestože tyto údaje nejsou přesné, velikost peněžních toků, které jsou v současné době spojeny se sektorem směnného kurzu, je obrovská. Největší objemová výměna je v současnosti Binance. Společnost Binance zaznamenala v prvním čtvrtletí roku 2018 čistý zisk ve výši 200 milionů dolarů, což představuje nárůst o více než 2 800% ve srovnání s předchozím čtvrtletím. Podle údajů sestavených inteligentní smluvní platformou Aelf výměny založené v Asii, jako jsou Huobi, Bitfinex,
Procesy Upbit a Bithumb se v průměru pohybují v rozmezí od 600 milionů dolarů do 1,4 miliardy dolarů v denním objemu transakcí a poplatcích v průměru 0,3%, což znamená, že Asie tvoří polovinu světového obchodu se šifrováním.



Ternion Exchange bude zpočátku spuštěna jako centrální výměna šifrovacích prostředků s pečlivě vybranými funkcemi, které překonávají ty, které poskytují konkurenti. Cílem tohoto pilíře ekosystému Ternion je nabídnout kompletní řešení obchodníkům s kryptoobchodem. Druhou fází výměny je vybudování decentralizované výměnné platformy (DEX), kterou původně podporuje fond likvidity Ternion.




Parametry ICO Ternion (TRN signál)
Listy: TRN
Tokenový protokol: ERC20
celkový token: 95000000 NRT
dodání karty v očekávaném prodeji: 22,5 milionu TRN
dodání čipů během ICO: 53500000 TRN
Datum předprodejního prodeje: aktivní do 28. června 2018.
Datum ICO:
kolo 29. června, srpen sazba 29 změna: 1 TRN 0,65 USD
kolo B 30 srpna, 30. října, směnný kurz: 1 TRN 2,10 USD
kolo C 1. listopadu 30. prosince je směnný kurz 1 TRN 3,23 USD
Měkký kryt: 5000000
Pevný kryt: 65000000



Termínové platby slouží jako klíčový faktor pro zvýšení přístupu a použitelnosti kryptopořar. Platby Ternion jsou systémem zpracování plateb, který bude integrován přímo do burzy Ternion pro maximální efektivitu. Kromě zlepšení přístupu ke kryptopořtu jak pro spotřebitele, tak pro obchodníky, generuje Ternion Payments příjmy prostřednictvím malého transakčního poplatku za každou transakci. Společnost Ternion OÜ použije tyto výnosy k opětovnému nákupu a záznamu žetonů TRN, čímž čtvrtletně sníží dodávky TRN trilů. (Více informací naleznete v části o finančním modelu společnosti Ternion).




1. čtvrtletí roku 2018
vývoj Začíná výměna.
T2 2018
veřejný předprodej. Výměna domů
T3 2018
prodej veřejnosti.
Trimestr 2018
Decentralizovaná beta změna byla uzavřena. Tato výměna představuje vyjednávání o marži. Zahajuje se decentralizovaný vývoj burzy. Změna likvidity v seskupování peněz.
1. čtvrtletí roku 2019
Vývoj plateb Ternion začíná. Spusťte decentralizovanou změnu. Uzavřené beta platby Dluhopis předem.
T2 2019
Spusťte platby.


TEAM




Pro informaci

Webové stránky https://ternion.io/

Autor: Yudi hasanudin
Bitcointalk Profil: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2076419

Komentar

Postingan populer dari blog ini

[Bounty] [TRN] Ternion Ofisyèl Bounty Ofisyèl | View kontra Smart - $ 4,000

TERNION Հայտարարություն

TERNION